Top

Standaard Openstellingsbord WvS UV [ H 250 x B 200 ] UV vlinder bord

Nieuw
  • Standaard Openstellingsbord WvS UV [ H 250 x B 200 ] UV vlinder bord


Standaard Openstellingsbord WvS vlinderbordje met onze standaard opdruk en montage gaten. Gemaakt van het sterke en milieuvriendelijke PressArt-Plate-UV. Onwijs mooi spul. Kopen opschroeven en met een goed gevoel weglopen aangezien dit het meest milieuvriendelijkste bord is, die je kunt hebben voor je Landgoed, Park, Bos en natuur terrein. 

De print zit in de plaat geperst de randen zijn netjes ontscherpt. Je bespaart op beugels omdat die gewoon niet nodig zijn. Het enige wat je nog nodig hebt is een paal en montage schroeven.
Dit kan bijvoorbeeld een eiken paal van 3000 x 100 x 100 zijn maar dat mag ook een stam uit je eigen bos zijn die je even aan een kant vlak maakt zodat je een perfecte aansluiting hebt tussen bord en paal. Oneway schroeven er in en klaar voor gebruik. Makkelijker kan toch niet?

Graffiti is ook geen probleem, aangezien je met anti-graffiti zo de graffiti eraf kunt halen. Het zijn geen stickers op de plaat maar het design is in de plaat geperst, ook is het geen glasvezel in de plaat maar puur natuur hout uit duurzaam beheerde bossen. Met dit Openstellingsbord in het bos hou je duurzaam beheerde bossen in stand. Als je het bord niet meer nodig hebt kan het gewoon in de houtbak van de gemeente zonder dat je daar geld voor hoeft te betalen. Sterker nog het kan dan gewoon worden hergebruikt voor andere halffabrikaten die gemaakt worden van restafval hout. Breng het hout weer terug naar het bos en help mee met de C02 opslag. Geef waarde aan de natuur door de aanschaf van deze 
Standaard Openstellingsbord WvS. 

Standaard Openstellingsbord WvS

Een Standaard Openstellingsbord WvS geeft een Bijzonder Opsporings Amtenaar toestemming om de bezoeker op de bon te zetten wanneer ze zicht niet aan de regels houden. In iedere ingang van het bos waar iemand het bos of de natuur in kan gaan heb je een dergelijk bordje nodig alleen dan kun je een bon uitschrijven. Omdat er natuurlijk nogal wat weerstand is bij het uitschrijven van een boete is het van belang dat dergelijke borden tegen een stootje kunnen en dat een steen tegen het bord niet gelijk beschadiging aan de sticker geeft of haarscheuren in de toplaag. Het is om die reden dat wij de 

Standaard Openstellingsborden WvS maken van het materiaal PressArt-Plate-UV. Hierdoor kunnen teksten eigenlijk bijna niet weggekrast worden omdat de print in de plaat zit. 


Eigenlijk is het best bijzonder dat deze Standaard Openstellingsborden WvS niet alleen het beste materiaal is voor Openstellingsborden maar ook nog het milieuvriendelijkste Biobased info bord wat er momenteel op de markt beschikbaar is. Kies voor de Standaard Openstellingsborden WvS van PressArt en kijk er bijna nooit meer naar om. Dit product blijft echt jaren in het veld staan en ook nog is in een erg goede staat.


Wat ook best handig is is dat je geen storende rubbertjes nodig hebt. Onze print wordt onder hoge druk en hitte tijdens het productieproces mee geperst en daarna frezen we het Openstellingsbord op maat en boren we de gaten er in. De print loopt aflopend van de plaat in en omdat het een solide stevige plaat geworden is. Zo ontstaat er een plaat die bestaat uit bijna volledig samengeperst hout, maar dan veel harder, en deze plaat kan ook echt wel wat hebben. Er breken ook geen splinters af als je de schroef wat steviger aandraait en roesten doet de plaat ook niet aangezien er geen staal in verwerkt wordt. Het is puur natuur met onze print waardoor het een strak design heeft. De speciale sinaasappelstructuur van de toplaag zorgt ervoor dat het geen glanzend bord wordt in het bos maar dat UV en lichtreflectie optimaal wordt gebroken. Daarnaast heeft de sinaasappelstructuur nog een ander voordeel, namelijk dat het daardoor nog beter bestand is tegen krassen. Wanneer je over deze plaat met een mes krassen probeert te maken zal dat in eerste instantie alleen in de toplaag van de structuur gaan waardoor de kras veel minder opvalt. Zou dit met een glanzende toplaag zijn, valt dit veel sneller en eerder op. Door de afbuiging van het licht zijn de teksten beter leesbaar en past het veel beter in de natuur. 

Standaard Openstellingsbord WvS waar over na gedacht is en je nog jaren lang plezier van zult hebben

Natuurlijk kun je deze vorm ook krijgen met je eigen tekst en opmaak er komen dan nog wel vormgevingskosten bij en een andere prijs. Vraag anders even een offerte aan als het anders moet dan deze opmaak. 
Artikelnummer: 106763