Top

Infobord Bonte Kraai [ 1181 B x 841 H mm ] UV Compleet met LED verlichting

  • Infobord Bonte Kraai [ 1181 B x 841 H mm ] UV Compleet met LED verlichting


Het Infobord Bonte kraai [ 1181 B x 841 H mm ] UV Compleet met LED verlichting is een erg milieuvriendelijk informatiebord, niet alleen door de LED verlichting die weinig stroom verbruikt. Maar ook door het duurzame PressArt-plate-UV materiaal wat wordt gebruikt voor dit informatiebord, waardoor het bord jaren meegaat!

Infobord inlcusief:

  • Materiaal PressArt-Plate-UV waarbij de print in de plaat mee geperst is. 
  • Full-colour uitvoering, wat betekent dat plaatjes pictogrammen en kaarten aan beide kanten van het informatiebord mogelijk zijn.
  • Informatiepaneel is van PEFC kwaliteit.
  • Robuuste houten palen
  • Ledverlichting
  • Metalen koof aan de bovenkant van het informatiebord waar de lampjes zich bevinden
  • Montage benodigdheden 

Exclusief: Vormgeving, dit kunnen we wel verzorgen zie artikel: Grafische vormgeving per uur.
Ook exclusief plaatsing, dit is vanwege de aansluiting van stroom die je zelf moet verzorgen. Dit kunnen wij echter ook onder onze hoede nemen zie artikel: plaatsen van informatiepanelen per manuur.

Door de aanwezige LED verlichting is dit Informatiebord uitermate geschikt voor plekken waar het bord ook 's Avonds moet opvallen. Doordat het bord twee kanten heeft kan het informatiebord bijvoorbeeld dienen als een in- en uitgang bord, zoals op een Camping.

De print is in de plaat mee geperst dit zorgt ervoor dat de print weerbestendig is. Ook heb je hierdoor geen last van los gepulkte stickers en kan je eventuele graffiti makkelijk verwijderen. 

Al onze platen, informatiepanelen, bouwborden en bewegwijzeringen worden ontworpen voor de buitenlucht. De Producten worden dus ook getest of ze aan alle criteria voldoen. Zoals weerbestendigheid, print vastheid en kleurechtheid.

Artikelnummer: 106419
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten