Top

Informatiebord 1250 x 800 materiaal PressArt-Plate-UV

  • Informatiebord 1250 x 800 materiaal PressArt-Plate-UV
  • Informatiebord 1250 x 800 materiaal PressArt-Plate-UV
  • Informatiebord 1250 x 800 materiaal PressArt-Plate-UV


Een informatiebord van het type PressArt-Plate-UV is gemaakt van houtvezels die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

Wat dit type informatiebord zo bijzonder maakt is dat de grafische afbeelding tijdens het productieproces in de plaat mee geperst wordt en dus niet naderhand eróp aangebracht. Hierdoor is de plaat beter bestand tegen vandalisme en kleurechter dan stickers of op de plaat aangebrachte prints. Een oersterk bord dus, bestand tegen weer en wind. Hierdoor hoeft er ook geen storende of dure lijst om het bord heen en kan het direct worden geplaatst op een van onze bijpassende frames.

PressArt heeft inmiddels al zeker tien jaar ervaring met deze plaat. Hierdoor kennen we dit product door en door en hebben we in deze periode de plaat ook goed kunnen optimaliseren.

Als je een bestelling hebt geplaatst, kun je een PDF aanleveren van het door jou gewenste beeld (let even op onze aanleverspecificaties). Wanneer we jouw beeld hebben ontvangen zetten wij het productieproces in gang. Eventueel kunnen wij natuurlijk ook de educatieve vormgeving verzorgen. 


Graffiti Bestendig Informatiebord


Het materiaal PressArt-Plate-UV is graffiti bestendig, wat betekent dat je eventuele graffiti op het bord gemakkelijk weer kunt verwijderen. Wij hebben hiervoor een speciaal anti-graffiti middel beschikbaar. Hiermee kun je de graffiti simpel en snel verwijderen, zonder schade aan te brengen aan de de Plate-UV.

Kleurecht Informatiebord

PressArt-Plate-UV is bijzonder kleurecht. Terwijl bij de meeste informatieborden de inkt dicht aan het oppervlak zit, zoals bij stickers of bij prints op materialen, zit de inktlaag bij het materiaal PressArt-Plate-UV ver achter een UV werende laag.

Wanneer je investeert in informatieborden wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Inktfabrikanten geven echter maar drie jaar kleurechtheidsgarantie op hun inkten. Het maken van een goed en creatief informatiebord kost tijd, energie en geld. Het zou zonde zijn wanneer je dit erin hebt gestoken en de kwaliteit van je bord sneller achteruit gaat dan je had gewenst.

Wanneer je kiest voor PressArt-Plate-UV, ben je verzekerd van een kwalitatief goed bord die lang in het veld zal blijven staan en waar iedereen lang van kan genieten.

Wij adviseren PressArt-Plate voor Informatiepanelen, Oriëntatiepanelen, Bestemmingsborden, Verwijsborden, Gebodsborden en Terreinborden die lang buiten staan in allerlei weersomstandigheden. Deze borden kunnen zowel geplaatst worden in horizontale positie of als lessenaar.

Contour Frezen van de infobord


Standaard worden al onze borden ontscherpt en worden de hoeken licht afgerond. Mocht je hier andere wensen in hebben, laat het ons dan weten. Bij het aanleveren van een digitaal bestand is het mogelijk om gaten en contourlijnen aan te geven.

In onze aanleverspecificaties kun je vinden hoe je dit aangeeft. Na het plaatsen van de bestelling krijg je de aanleverspecificaties toegestuurd. Deze zijn ook terug te vinden op onze website www.PressArt.nl.

Los informatiebord of compleet Informatiepaneel?


Wij zijn gespecialiseerd in monkeyproof krasvaste buitencommunicatie en leveren veelal complete producten. Het losse informatiebord wordt dus niet standaard geleverd met een staander. Het is wijs een compleet product te kiezen zodat alles perfect op elkaar is afgestemd. Kijk nog even verder bij de complete producten zodat je alles in een keer geregeld hebt.
Op onze website vindt je een ruim assortiment informatieborden van hout, staal, of een combinatie van beide.

Sommige staande frames zoals de Raaf, Sperwer, Spreeuw, Kiekendief, Koperwiek zijn zo goed uitgedacht dat je van een enkelzijdig compleet frame ook een dubbelzijdig geheel kunt maken door gewoon een los frame bij te bestellen. 

Artikelnummer: 106180