Top

Infobord PressArt-Appelvink 120Bx2mm Subliem + 4 xgatWayfinding van een Wandelroute of Fietsroute is met het infobordje PressArt Appelvink een makkie.


Unieke manier van bewegwijzering die extreem veel mogelijkheden geeft voor veel meer tekst dan de standaard pictogrambordjes. 

Doe aan de voorzijde je pictogram met richtingspijl voor de juiste manier van Wayfinding van je route en gebruik de bovenzijde voor een foto, een leuke educatieve korte tekst of een vraag en zet op de achterzijde het antwoord of het logo of het specifieke nummer of QR-code waarachter je een video of audiobestand zet. De mogelijkheden zijn eindeloos met de PressArt-Appelvink. 
En mocht dat niet genoeg zijn en je meer wil vertellen dan kies je gewoon voor de wat grotere uitvoering.

De print wordt in de plaat gebakken en met onze speciale technieken is dat vele malen beter dan een stickertje op een plaatje...

Exlusief vormgeving, inclusief anti-diefstal montage middelen en paal.

Wat is Wayfinding?

De weg vinden in een onbekend landschap kan voor sommige mensen een behoorlijk stressvolle ervaring zijn. Daarnaast is het natuurlijk iets wat je niet wil, wanneer je in het bos rondloopt moet je genieten van het gezelschap waar je mee op pad bent en vooral van de natuur om je heen. Dat gaat niet echt lekker wanneer je je zorgen maakt of je wel de juiste route loopt.

Letterlijk vertaald, betekent wayfindig 'de weg vinden'. Als wayfinding niet goed verloopt is er een grote kans om te verdwalen. Mocht je vaak mensen in je bos hebben die verdwalen dan is je wayfinding in je bos niet op orde. Zo simpel is het. In een Nederlands of Belgisch bos verdwaal je makkelijker dan bijvoorbeeld in een bos van New Zeeland. In onze omgeving zijn er gewoon weg veel meer paden waar je verdwaalt kunt raken en in New Zeeland hoef je maar een paar kruisingen te onthouden. 

Waarom wayfindig zo belangrijk is

Mensen houden niet van stress, daarnaast kost het zoeken van de weg tijd en je bent uiteindelijk gekomen om te ontspannen en niet constant te zoeken. Gestreste mensen in je bos is onwenselijk en veroorzaken een gestreste sfeer voor anderen. Uiteindelijk komt het probleem vanzelf op jouw bureau terecht of nog erger een gestrest persoon aan je bureau. 

Dat gaat geld kosten. Gestreste mensen uiten gestreste boodschappen en dat kost veel moeite, geduld en veel liefde om dat allemaal weer glad te strijken. Dwalende mensen zoeken vergt veel tijd en moeite en alle negativiteit wordt gekoppeld aan jouw bos, jouw service en het imago van de organisatie waarvoor je werkt. En terugkomend op het geld. Verdwaalde mensen kunnen geen geld besteden op het terras of bezoekerscentrum.

Goede wayfinding zorgt voor ontspannen mensen, positieve ervaringen, een fijne sfeer in het bos en op het terras en zorgt voor meer inkomsten.

meer info https://pressart.nl/catalogus/


Artikelnummer: 102934