Top

Infoborden Cortenstalen Koperwiek A1 [ 841 B x 594 H mm ] UV Compleet

  • Infoborden Cortenstalen Koperwiek A1 [ 841 B x 594 H mm ] UV Compleet
  • Infoborden Cortenstalen Koperwiek A1 [ 841 B x 594 H mm ] UV Compleet
  • Infoborden Cortenstalen Koperwiek A1 [ 841 B x 594 H mm ] UV Compleet
  • Infoborden Cortenstalen Koperwiek A1 [ 841 B x 594 H mm ] UV Compleet


Een Corten stalen of beter gezegd Cor-Ten stalen frame past in iedere omgeving. Geschikt voor in een natuurlijk landschap maar ook perfect midden op een dorpsplein. 

We hebben alle hunebedden van de provincie Assen van dit frame voorzien. Ook zijn er vele Informatieborden en Orientatiepanelen van dit materiaal gemaakt voor Stichting het Utrechts Landschap. 

Een lessenaarsframe wordt ook wel een tafelmodel genoemd. Lessenaars frames passen goed in open landschappen en zijn ook geschikt voor infoborden die iets over de omgeving vertellen, iets wat je in de omgeving kunt zien. Je kunt zo over het infopaneel heen kijken en terug de tekst lezen. 

Onze Cor-Ten Stalen frames heten allen Koperwiek en kunnen tegen een meerprijs voorzien worden van logo's teksten mooie uitgesneden figuren, ridders of illustraties. 

Cor-ten stalen Infoborden zijn een zeer vandaalbestendig product en hebben eigenlijk ook geen last van graffiti. De Stroeve tekstuur van het Cor-Ten staal nodigt gewoon niet uit om er aan te zitten en is ook niet echt geschikt om te voorzien van graffiti.

Mocht het toch een keer gebeuren dan is er geen probleem de graffiti roest er langzaam weer vanaf.  Duurt dit te lang, dan neem je de schuurmachine en werk je het frame even bij.

Ook het paneel wat standaard gemaakt wordt van PressArt-Plate-UV kan tegen een stootje en is het meest milieuvriendelijkste en tevens het beste materiaal wat je kunt gebruiken voor het maken van Infoborden voor buiten. 

De aspecten waar je waarde aan hecht voorzie je van de  meest natuurvriendelijke en beste materialen. In het Frame de Koperwiek komt dit allemaal samen. Het staal uit de bodem de houtvezel van het infobord van de bomen. 

Een Cor-Ten stalen frame met een infobord van PressArt-Plate-UV is: 
  • Weersbestendig, stevig en stijlvolle oplossing 
  • Van het materiaal PressArt-Plate-UV waarbij de print in de plaat is mee geperst.
  • In Full-colour uitvoering dus pictogrammen, kaarten tekst educatieve beelden alles kan
  • Inclusief Montage benodigdheden
Exclusief: Grafisch Vormgeving, dit kunnen we echte wel voor je verzorgen. Zie artikel Grafisch vormgeving. 

Artikelnummer: 103612