Top

Informatiepaneel Kiekendief (staand) A2 [ 594 B x 420 H mm ] UV Compleet+RALKleur

  • Informatiepaneel Kiekendief (staand) A2 [ 594 B x 420 H mm ] UV Compleet+RALKleur


Informatiepaneel Staand Kiekendief UV Compleet product. Mooi sierlijk informatiebord met frame. Uitermate geschikt voor Panoramaborden en grote educatieve afbeeldingen. Deze informatiepanelen zijn te verkrijgen in allerlei verschillende maten. 

 Informatiepaneel Inclusief:

  • Metalen frame (bord rondom beschermd)
  • Informatiepaneel van PressArt-Plate-UV.
  • Informatiepaneel is van PEFC kwaliteit.
  • Montagebenodigdheden

Informatiepaneel Exclusief: Grafische Vormgeving, cartografie maar dat kunnen we wel voor je verzorgen 
zie artikel: grafische vormgeving 

Frame Exclusief: Poedercoaten (lees kleur geven) aan het frame. Voeg het artikel Poedercoaten frame toe aan je bestelling.

Dit informatiepaneel past zeer goed op plekken waar je een overzicht hebt op de omgeving. culturele objecten, oude gebouwen, begraafplaatsen, ornamenten en architectonische gebouwen, molens, gemalen.

Door het bijgeleverde Informatiepaneel van het materiaal PressArt-Plate-UV is een lijst niet nodig. Hierdoor kun je het bord laten vormgeven tot aan de rand en past het bij iedere omgeving of huisstijl en voorkom je extra kosten voor dure lijsten. Ook heb je hierdoor geen vuil in de hoekjes en hoef je geen rekening te houden met een marge rond de randen om de informatie leesbaar te houden. 

De print is in de plaat mee geperst dit zorgt ervoor dat de print weerbestendig is. Ook heb je hierdoor geen last van los gepulkte stickers en kan je eventuele graffiti makkelijk verwijderen.

Artikelnummer: 106283