Top

Informatiepaneel Houten lessenaar Boomklever A4 [ 297 B x 210 H mm] UV Compleet

  • Informatiepaneel Houten lessenaar Boomklever A4 [ 297 B x 210 H mm] UV Compleet
  • Informatiepaneel Houten lessenaar Boomklever A4 [ 297 B x 210 H mm] UV Compleet
  • Informatiepaneel Houten lessenaar Boomklever A4 [ 297 B x 210 H mm] UV Compleet


Informatiepaneel Houten lessenaar Boomklever [ 297 B x 210 H mm ] UV Compleet product. Deze informatiepanelen zijn uitermate geschikt voor educatieve wandelroutes en kinderboerderijen vanwege leuke teksten en educatieve illustraties. 

Informatiepaneel inclusief:

  • Metalen Achterplaat
  • Eikenhouten Paal
  • Informatiepaneel van PressArt-Plate-UV, PEFC kwaliteit, fullcolour print in de plaat mee geperst.
  • Montage benodigdheden
Exclusief:  Vormgeving, dit kunnen we wel verzorgen zie artikel: Grafische vormgeving per uur. 

Als je voor de vraag staat ga ik een groot bord met alle informatie maken of ga ik meerdere kleinere borden met kleine stukjes informatie maken, dan zou ik zeggen kies voor de kleine. 

In het begin van een terrein moet je natuurlijk een kaart en info over de omgeving geven, maar wanneer het gaat om educatie kun je echt veel beter kleine stukjes informatie geven. De boomklever is een uitermate geschikt Informatiepaneel om langs een wandelroute te gebruiken voor je informatie. 

Boomklever lessenaars borden zijn de best gelezen informatieborden die er zijn. Er is geen ruimte voor elle-lange verhalen. Kort, krachtig en leuk dat zijn de steekwoorden die hiervan toepassing zijn. Een onderwerp die met een plaatje en een praatje in het kort belicht wordt. Zie het als een wist-je-dat tekst of een leuk weetje. 

De print is in de plaat mee geperst dit zorgt ervoor dat de print weerbestendig is. Ook heb je hierdoor geen last van los gepulkte stickers en kan je eventuele graffiti makkelijk verwijderen. 

Het perfecte bord voor cultuureducatie en natuureducatie heb je hier gevonden.

Artikelnummer: 105755