Top

Infoborden

Infoborden al 25 jaar 

Infoborden? Al meer dat 25 jaar maken we monkeyproof buiten communicatie producten zoals Infoborden, Informatiepanelen, Terreinborden, Regelgevende bebording en veelal in combinatie met een uniek en creatief thema.  

Onze Infoborden vind je in alle provincies van Nederland maar ook in Belgie,Curaçao, Sint-Maarten, Duitsland, Zwitserland, Engeland en Frankrijk. En het mooie is, ze staan er meestal ook nog gewoon goed bij.

Door enthousiaste klanten krijgen we soms hele leuke berichten. Bijvoorbeeld van dat bord in de uiterwaarden dat er na een stevige winter en een onder water gelopen land nog steeds kwiek bij stond. 

Of van de directeur van de Apenheul die bij ons na heel veel testen, met andere bedrijven, bij ons de eerste Monkeyproof Infoborden bestelde en na een bestelling nooit meer last van vandalisme door de Berber apen had.

Sinds die tijd noemen we onze iInfoborden van het materiaal PressArt-Plate-UV officieel monkeyproof. Je zou onze account manager Peter-Pim Stolker eens naar dat verhaal moeten vragen. Vind hij leuk om te vertellen. 

Duurzaam, Milieuvriendelijk en Monkeyproof Informatiepanelen

 
Wij willen dolgraag onze boterham verdienen met duurzame, monkeyproof en zo milieuvriendelijk mogelijke Infoborden. Een infobord maken is immers best wel een klus en niemand heeft er baat bij als dat na een paar jaar er al niet goed meer uit ziet.


Infoborden welk materiaal moet je hebben?


Qua materiaal kun je het beste voor PressArt-Plate-UV kiezen. Zie zijn het duurzaamst, krastvast en kleurechtst. De meeste Infoborden op deze zijn zijn van dat materiaal gemaakt. Je kunt dat zien door de afkorting UV in de artikel naam. We leveren echter ook andere type materialen waar we ook infoborden van maken. 

Kun je hier alleen Infoborden bestellen?

Nee hoor het meeste wat we doen is veel complexer dan dat. Zo verzinnen we hele wandelconcepten, bewegwijzering systemen en nieuwe frames en modellen bijpassend bij de wensen van een klant. Op deze Infoborden webshop vind je echter onze standaard producten.

En ook niet alleen voor natuur, cultuur en recreatie, al werken we wel het meeste daarin toch worden we ook door velen gevraagd om oplossingen en producten te leveren voor: Krasvaste, graffiti bestendige buiten en binnencommunicatie. 

Wat doen jullie dan nog meer?


Als de Arena dagelijks met 40.000 mensen over een vloer wil lopen en daar een nummering in wil hebben dan bellen ze ons. 

Als het geweldige recreatie bedrijf DownUnder.nl de indoor surfbaan wil voorzien van een gave print die waterbestendig is en afgespoten kan worden met de hoge drukspuit dan krijgen wij een telefoontje ( en een gratis tray out ) 

Als Artis een nieuwe vlindertuin, aquiarium of educatief spel wil ontwikkelen dat jaren lang mee moet gaan dan denken we mee met hun grafische afdeling en produceren keiharde, monkeyproof wanden en toiletdeuren met illustraties in de plaat verwerkt zodat ze er nooit meer af gaan. Gegarandeerd!

Kortom we verzinnen, denken mee, geven vorm, ontwikkelen, produceren en plaatsen en stappen ergens in dat traject in waar jou dat past. Maar voor gekke dingen kun je beter even naar de site van PressArt. Hier vind je meer de standaard oplossingen.


Is dit de site van PressArt?

Nee dit is niet de website van PressArt maar de webshop voor infoborden. Op onze www.PressArt.nl site vertellen we verhalen laten projecten zien en helpen we je een beetje op gang. Deze webshop is bedoeld voor het bestellen van de standaard oplossingen en het verkrijgen van indicatie prijzen of voor eindgebruikers of onze partners die gewoon een bestelling plaatsen op deze site. 

We houden het geheel hier een beetje simpel. Plaatje prijsje, bestellen. 

Wanneer je het hier niet direct vindt bel of mail met onze outdoor communicatie specialist Peter-Pim Stolker

Hij zegt dat hij binnen 15 minuten een oplossing verzint
voor jou buitencommunicatie vraagstuk en wij hopen dat je hem uitdaagt. Vind hij ook leuk. 

Bel > Peter-Pim Stolker  
Specialist, Durable, Outdoor, Communication 

Direct +31 (0)6 212 86 333 
PimStolker@PressArt.nl